Tim Akkerman en Jennie Lena komen naar Deurne!

Eindelijk is het weer zover! Er komt in 2023 weer een echte Royal Music Night in Deurne op de Markt! Vol trots kondigen wij aan dat wij dit jaar maar liefst twee hoofdartiesten hebben tijdens de Royal Music Night op 26 april: Tim Akkerman en Jennie Lena!

Tim Akkerman werd bekend met de band Di-rect. De band behaalde een aantal top-10 hits in Nederland en hitparadenoteringen in het buitenland. In 2009 stopte de band en ging Tim Akkerman solo verder. Hij toerde ook in het theater en sinds 2019 speelt hij met zijn band The Ivy League. Nu komt hij naar Deurne als solo artiest!

In 2015 maakte Jennie Lena indruk met haar auditie bij The Voice of Holland. Ze werd begeleid door coach Anouk en behoorde bij de laatste vier finalisten. Ze ontwikkelde haar eigen muzikale stijl en ging naar het buitenland voor shows. Op 26 april is ze bij ons te gast!

Naast Tim Akkerman en Jennie Lena zijn ook lokale en regionale talenten van de partij. Met de Koninklijke Harmonie Deurne, een speciaal samengesteld combo en de Vocalettes gaan we er samen een geweldige avond van maken. De muzikale leiding is in handen van dirigent Martien Maas.

Leg je oranje outfit alvast klaar, here we go!

←Terug naar overzicht

Heel hartelijk dank aan alle sponsoren die 'Deurne Kleurt Oranje' mogelijk maken!