Koningsdag 2024

De Koningsdag in Deurne staat bekend om de sfeervolle activiteiten in het centrum van Deurne.

Slingermarkt
Ook dit jaar staan er tijdens Koningsdag weer meer dan 100 unieke kraampjes in Deurne. Helemaal zelf ingericht door basisschoolleerlingen tussen 4 en 12 jaar. Van speelgoed en knuffels tot zelfgemaakte sieraden; er is voor ieder wat wils! Kom jij snuffelen?

Voor meer informatie over kramen: mail naar marktkraam@deurnekleurtoranje.nl

Foodtrucks
Lekker iets eten tijdens je wandeling langs de kramen? Dat kan! Op het Foodtruck Plein vind je gegarandeerd iets naar jouw smaak.

Trek de Truck
Een nieuw event in het centrum dit jaar. Een rally truck wordt zo snel mogelijk over een lengte van 25 meter getrokken. Wie kan dit het snelste? Dat team mag zichzelf het sterkste van Deurne noemen.

Diverse optredens
Deurne kent genoeg talent, daarom vult de middag zich met diverse optredens van Boven Water, Lara Geven, B-Trained én een verrassingsoptreden. De dag wordt in stijl afgesloten door coverband ‘The KivVen’.

Stempelen voor leuke prijzen
De jeugd kan weer meedoen aan verschillende spellen die door verenigingen in het centrum van Deurne worden opgesteld. Dit jaar kun je hier meerdere prijzen mee winnen, denk bijvoorbeeld aan een springkussen, een cadeaubon of snoep.

27 april 2024 Toegang gratis!
Slingermarkt
Foodtruck Plein
Diverse optredens

Slingermarkt

Foodtruck Plein

Diverse optredens

Trek de Truck

Terugblik 2023: Slingermarkt en Foodtruck Plein 2023

Het weer op Koningsdag was beter dan voorspeld en dat zorgde voor een oranje stroom van bezoekers. Jong en oud kwam naar het centrum waar het een gezellige drukte was. Op de slingermarkt veranderden spulletjes van eigenaar voor een habbekrats en op het Foodtruck Plein genoten de bezoekers van heerlijke hapjes en drankjes.

Terugblik 2023: Stempelen voor een ijsje

De jeugd kon meedoen aan verschillende spellen die door verenigingen in het centrum van Deurne waren opgesteld. Met een stempelkaart in de hand konden ze basketballen bij Deurne Pioniers en vuurtje stoken bij Scouting Deurne. Bij SJVV was er een voetbalcircuit en bij MHC Hockey een hockeyparcours. De kinderen konden schaken op een groot bord bij de Schaakvereniging, zakjes gooien bij Cornhole en nog veel meer. Iedere deelnemer kreeg na afloop een ijsbolletje en aan het einde van de middag maakte de Oranjevereniging 4 extra winnaars bekend: drie ontvingen een cadeaubon en de vierde kreeg de hoofdprijs van een ‘dag springkussen in je achtertuin’.

Terugblik 2023: Royal Music Experience met jeugdtalenten

Rond 15.00u was het podium op de Markt gevuld met muzikanten voor een editie van The Royal Music Experience. De Theo Lokin Stichting die de muzikale jeugd van Deurne een warm hart toedraagt, organiseerde dit event. En ook hier was het lokale talent van hoog niveau. Dédé Dance vertoonde haar geweldige dance moves. De band Velvet Roses sloot de middag af en de Markt bleef lekker vol met bezoekers. Een zeer geslaagde editie van de Royal Music Night en Koningsdag.

Heel hartelijk dank aan alle sponsoren die 'Deurne Kleurt Oranje' mogelijk maken!