Terugblik Koningsdag 2019

Het is alweer even geleden dat we samen Koningsdag vierden: in 2020 ging Koningsdag niet door en in 2021 ook niet.

Maar op 27 april 2019 was het een groot feest in Deurne. Op Koningsdag, kleurde het hele centrum oranje. De Oranjevereniging Deurne haalde weer alles uit de kast om er een geweldige dag van te maken. Geniet van de terugblik op 2019 met de foto’s op onze Facebookpagina.

We houden je op de hoogte als we meer weten over de activiteiten in 2022.

27 april 2021 Toegang gratis!
Royal music experience
Food truck event
Markt

Royal music experience

Food truck event

Markt

Slingermarkt en spellen

Zoals altijd was er ook de Slingermarkt en waren veel winkels in het centrum open. Ook verenigingen presenteerden zich in het centrum. Zo kon je bij SJVV op doel schieten. Bij Scouting Deurne ‘plopte’ ze popcorn en roosterden kinderen marshmallows. Bij MHC Hockey konden kinderen een parcours afleggen, bij Handboogvereniging Vredelust kon men handboog schieten en bij de Tennisclub Deurne een balletje slaan. Handbalvereniging De Sprint was aanwezig met streethandbal en bij ZSV schoten kinderen op een dartbord. De Zonnebloem was er met een raadspel en bij KHD/Drumfanfare Peelland was er een feest van instrumenten. Bij Arcades Korfbal kon men op pion schieten en ZSW Walsberg deed mee met een cornhole.

 

Royal Music Experience

Ondanks het slechte weer rond 16.00u was het publiek gelukkig toch gekomen voor de jeugdige talenten van The Royal Music Experience. De Theo Lokin Stichting die de muzikale jeugd van Deurne een warm hart toedraagt, organiseerde dit event. De optredens waren geweldig en Willem Aarts, Neeltje van der Laak, Jorn Doorenbosch, Lieke van Bommel, Nora van Bommel, Jesse Snijders, Bowen Straatman en Hao-En Kaag kregen terecht een groot applaus van het publiek.

Geslaagde 1e editie Foodtruck Event

In 2019 waren er twee nieuwe events op Koningsdag: The Royal Music Experience en het Foodtruck Event. Dit jaar kwamen er vijftien foodtrucks en eetstandjes naar Deurne met heerlijke hapjes voor klein en groot. We kijken terug op een geslaagde eerste editie van het Foodtruck Event!

Lekker eten en drinken bij alle foodtrucks

Spijs van Gijs – SOEPlesse – Vedder on Tour – Oud Hollandse Poffertjes – Popcorn – Suikerspin -Hotdogcar – Snoepstokken – Formidable crepes & galettes – Suzie’s – De ijsbrigade – Onze Frietwagen – Saté Papi  –  Boca Grande –  De Barabus –  Palm Beertruck

Heel hartelijk dank aan alle sponsoren die 'Deurne Kleurt Oranje' mogelijk maken!