Koningsdag 2022

De Koningsdag in Deurne staat bekend om de sfeervolle slingermarkt die door de winkelstraten loopt. Ook dit jaar zal deze slingermarkt tussen 13.00-17.00u weer groot aanwezig zijn. Kinderen konden zich via de basisschool aanmelden voor een gratis marktkraam. Heb je nog géén kraam en wil je toch je spulletjes verkopen? Meld je dan HIER aan.

Tijdens deze slingermarkt hebben ook verenigingen de mogelijkheid om zichzelf te promoten. We stellen voor niet-commerciële verenigingen een gratis kraam beschikbaar. Geïnteresseerd maar nog géén kraam? Je hebt nog tot 12 april om je vereniging aan te melden via marktkraam@deurnekleurtoranje.nl

Lekker iets eten tijdens je wandeling langs de kramen? Dat kan! Op verschillende plekken staan foodtrucks en ook bij de horeca kun je terecht voor wat lekkers!

Kom gezellig naar Deurne op 27 april!

 

27 april 2022 Toegang gratis!
Royal music experience
Food truck event
Markt

Royal music experience

Food truck event

Markt

Terugblik Slingermarkt 2019

Zoals altijd was er ook de Slingermarkt en waren veel winkels in het centrum open. Ook verenigingen presenteerden zich in het centrum. Zo kon je bij SJVV op doel schieten. Bij Scouting Deurne ‘plopte’ ze popcorn en roosterden kinderen marshmallows. Bij MHC Hockey konden kinderen een parcours afleggen, bij Handboogvereniging Vredelust kon men handboog schieten en bij de Tennisclub Deurne een balletje slaan. Handbalvereniging De Sprint was aanwezig met streethandbal en bij ZSV schoten kinderen op een dartbord. De Zonnebloem was er met een raadspel en bij KHD/Drumfanfare Peelland was er een feest van instrumenten. Bij Arcades Korfbal kon men op pion schieten en ZSW Walsberg deed mee met een cornhole.

 

Terugblik RM Experience 2019

Ondanks het slechte weer rond 16.00u was het publiek gelukkig toch gekomen voor de jeugdige talenten van The Royal Music Experience. De Theo Lokin Stichting die de muzikale jeugd van Deurne een warm hart toedraagt, organiseerde dit event. De optredens waren geweldig en Willem Aarts, Neeltje van der Laak, Jorn Doorenbosch, Lieke van Bommel, Nora van Bommel, Jesse Snijders, Bowen Straatman en Hao-En Kaag kregen terecht een groot applaus van het publiek.

Terugblik Foodtruck Event 2019

In 2019 waren er twee nieuwe events op Koningsdag: The Royal Music Experience en het Foodtruck Event. Dit jaar kwamen er vijftien foodtrucks en eetstandjes naar Deurne met heerlijke hapjes voor klein en groot. We kijken terug op een geslaagde eerste editie van het Foodtruck Event!

Heel hartelijk dank aan alle sponsoren die 'Deurne Kleurt Oranje' mogelijk maken!