Koningsdag 2023

De Koningsdag in Deurne staat bekend om de sfeervolle slingermarkt die door de winkelstraten loopt. Ook dit jaar zal er weer een slingermarkt in de straten van het centrum van Deurne zijn.

Royal Music Experience
En speciaal dit jaar de Royal Music Experience voor muzikale kinderen uit Deurne. Ze treden op op het grote podium!

Foodtrucks
Lekker iets eten tijdens je wandeling langs de kramen? Dat kan! Op verschillende plekken staan foodtrucks en ook bij de horeca kun je terecht voor wat lekkers!

Aanmelden marktkraampje scholieren
Schoolkinderen konden zich via de basisschool aanmelden voor een gratis marktkraam. Heb je nog géén kraam en wil je toch je spulletjes verkopen? Meld je dan HIER aan.

Aanmelden verenigingen
Tijdens deze slingermarkt hebben ook verenigingen de mogelijkheid om zichzelf te promoten. We stellen voor niet-commerciële verenigingen een gratis kraam beschikbaar. Geïnteresseerd maar nog géén kraam? Je hebt nog tot 12 april om je vereniging aan te melden via marktkraam@deurnekleurtoranje.nl

Kortom: kom gezellig naar Deurne op 27 april!

 

27 april 2022 Toegang gratis!
Slingermarkt
Food truck event
Royal Music Experience

Slingermarkt

Food truck event

Royal Music Experience

Terugblik Slingermarkt 2022

Zoals altijd was er ook de Slingermarkt en waren veel winkels in het centrum open. Ook verenigingen presenteerden zich in het centrum.

Terugblik RM Experience 2019

Ondanks het slechte weer rond 16.00u was het publiek gelukkig toch gekomen voor de jeugdige talenten van The Royal Music Experience. De Theo Lokin Stichting die de muzikale jeugd van Deurne een warm hart toedraagt, organiseerde dit event. De optredens waren geweldig en Willem Aarts, Neeltje van der Laak, Jorn Doorenbosch, Lieke van Bommel, Nora van Bommel, Jesse Snijders, Bowen Straatman en Hao-En Kaag kregen terecht een groot applaus van het publiek.

Terugblik Foodtruck Event 2019

In 2019 waren er twee nieuwe events op Koningsdag: The Royal Music Experience en het Foodtruck Event. Dit jaar kwamen er vijftien foodtrucks en eetstandjes naar Deurne met heerlijke hapjes voor klein en groot. We kijken terug op een geslaagde eerste editie van het Foodtruck Event!

Heel hartelijk dank aan alle sponsoren die 'Deurne Kleurt Oranje' mogelijk maken!