Koningsdag 2023

De Koningsdag in Deurne staat bekend om de sfeervolle slingermarkt die door de winkelstraten loopt. Ook dit jaar was er weer een slingermarkt in de straten van het centrum van Deurne.

Royal Music Experience
Voor het tweede jaar was er de Royal Music Experience voor muzikale kinderen uit Deurne. Ze traden op op het grote podium!

Foodtrucks
Lekker iets eten tijdens je wandeling langs de kramen? Dat kon! Op het Foodtruck Plein en bij de horeca kon je terecht voor wat lekkers!

Stempelen voor een ijsje
De jeugd kon meedoen aan verschillende spellen die door verenigingen in het centrum van Deurne waren opgesteld en daarmee een lekker ijsje verdienen!

Het was een geslaagde dag!

Bekijk hier alle foto’s van Roos Knijnenburg en Martin Janssen

 

27 april 2023 Toegang gratis!
Slingermarkt
Foodtruck Plein
Royal Music Experience

Slingermarkt

Foodtruck Plein

Royal Music Experience

Slingermarkt en Foodtruck Plein 2023

Het weer op Koningsdag was beter dan voorspeld en dat zorgde voor een oranje stroom van bezoekers. Jong en oud kwam naar het centrum waar het een gezellige drukte was. Op de slingermarkt veranderden spulletjes van eigenaar voor een habbekrats en op het Foodtruck Plein genoten de bezoekers van heerlijke hapjes en drankjes.

Stempelen voor een ijsje

De jeugd kon meedoen aan verschillende spellen die door verenigingen in het centrum van Deurne waren opgesteld. Met een stempelkaart in de hand konden ze basketballen bij Deurne Pioniers en vuurtje stoken bij Scouting Deurne. Bij SJVV was er een voetbalcircuit en bij MHC Hockey een hockeyparcours. De kinderen konden schaken op een groot bord bij de Schaakvereniging, zakjes gooien bij Cornhole en nog veel meer. Iedere deelnemer kreeg na afloop een ijsbolletje en aan het einde van de middag maakte de Oranjevereniging 4 extra winnaars bekend: drie ontvingen een cadeaubon en de vierde kreeg de hoofdprijs van een ‘dag springkussen in je achtertuin’.

Royal Music Experience met jeugdtalenten

Rond 15.00u was het podium op de Markt gevuld met muzikanten voor een editie van The Royal Music Experience. De Theo Lokin Stichting die de muzikale jeugd van Deurne een warm hart toedraagt, organiseerde dit event. En ook hier was het lokale talent van hoog niveau. Dédé Dance vertoonde haar geweldige dance moves. De band Velvet Roses sloot de middag af en de Markt bleef lekker vol met bezoekers. Een zeer geslaagde editie van de Royal Music Night en Koningsdag.

Heel hartelijk dank aan alle sponsoren die 'Deurne Kleurt Oranje' mogelijk maken!