Feest met Fiesta Orkesta!

Tijdens Koningsnacht 2024 is er op de Markt in Deurne een optreden van feestband Fiesta Orkesta. Zij trappen om klokslag 21.00 uur het programma van koningsnacht af.

Fiesta Orkesta is de feestelijke allround band die elk evenement opnieuw weet om te toveren tot een uniek feestgala van formaat. Al spelend vallen zij letterlijk van de ene in de andere feestpartij met Hollandsche hits tot Zweedse swingers, van Duitse schlagers tot Engelse evergreens en van gruwelijke rock tot Elvis de pelvis. En geven zij met hun energieke show, de pannen van het dak garantie! Stilstaan is geen optie, het is tijd voor FIESTA!

Dus heb jij zin in een feestje? Zorg dan dat je erbij bent op de Markt in Deurne!

26 april 2024 Toegang gratis!
Fiesta Orkesta

Fiesta Orkesta

Terugblik Royal Music Night 2023

Het was alweer vier jaar geleden, maar afgelopen Koningsnacht waren we terug! Met één groot feest in Deurne op de Markt. We hebben als Oranjevereniging Deurne weer alles uit de kast gehaald om er een geweldige avond van te maken.

Fantastisch talent van eigen bodem

Om stipt 21.30u opende de Koninklijke Harmonie Deurne de avond na een countdown die luidkeels door het publiek werd afgeteld. De uit Deurne afkomstige Stanny Janssen zette meteen de toon met zijn vertolking van ‘Save the last dance for me’. Inge van Asseldonk, ook bekend als Angie Flare, zorgde voor kippenvel met het nummer ‘Euphoria’. De zingende leraar Bart van Lierop, ook uit Deurne, warmde het publiek verder op met het nummer ‘Les lacs du Connemara’. Zangeres Angela de Wit uit Vlierden liet horen dat ze geweldig kan zingen; van het ‘Door de Wind’ van Miss Montreal tot ‘Proud Mary’ van Tina Turner.

Dansers in de lucht

Er was meer talent van eigen bodem: want zonder Koninklijke Harmonie Deurne (KHD), een eigen combo en The Vocalettes is er geen Royal Music Night mogelijk. Zij begeleidden op topniveau de artiesten de hele avond bij alle nummers. En ook Davy Denkers is met zijn crew van B-Trained niet weg te denken: met enorme energie en dansers in de lucht maakten zij de show compleet.

Tim Akkerman en Jennie Lena

Tim Akkerman en Jennie Lena waren zichtbaar onder de indruk van de mooie setting in Deurne en het geweldige KHD-orkest onder muzikale leiding van Martien Maas. Tim speelde op zijn gitaar en zong de sterren van de hemel met nummers als ‘Dancing in the dark’, ‘Live and let die’ en ‘Radar love’. Jennie Lena zorgde voor de swing met een geweldige vertolking van een Jackson 5 medley en lied haar prachtige stem horen met de nummers ‘Somebody to love’ en ‘Think’.

Stanny en Bart 

De lokale artiesten Stanny Janssen en Bart van Lierop brachten de avond naar een volgend hoogtepunt door het nummer ‘Zwemmen in Bacardi Lemon’ en ‘Kali’. Angela zette dit voort met ‘River deep mountain high’. De toegift met ‘Angels’ van Robby Williams, gezongen door Bart van Lierop en alle artiesten op het podium, werd meegezongen door heel de Markt. “Kippenvel”, zegt een bezoeker.

Heel hartelijk dank aan alle sponsoren die 'Deurne Kleurt Oranje' mogelijk maken!