Online 4-mei-Herdenking

In 2021 vindt de herdenking in Deurne centrum in aangepaste vorm plaats: geen fysieke herdenking maar online. Je kunt de herdenking thuis volgen viaΒ π˜„π˜„π˜„.π—Έπ—²π—Ώπ—Έπ—±π—Άπ—²π—»π˜€π˜π—΄π—²π—Ίπ—Άπ˜€π˜.𝗻𝗹.

Om 19.40 uur start de streaming kerkdienst, met om 20.00 uur twee minuten stilte. Er is er een toespraak van burgemeester Greet Buter namens de gemeente Deurne. Dominee Rebel en pastoor Janssen voeren het woord, als ook Hans Flapper, ontwerper van het nieuwe bevrijdingsmonument in het torenportaal.

Een aantal kinderen van Basisschool De Aventurijn draagt een gedicht voor en een afvaardiging van de Scouting legt samen met burgemeester en aanwezigen een krans en bloemen bij het nieuwe monument. Het koper-ensemble van de Koninklijke Harmonie Deurne onder leiding van Martien Maas zorgt voor de muzikale omlijsting.

Kijk online:Β π˜„π˜„π˜„.π—Έπ—²π—Ώπ—Έπ—±π—Άπ—²π—»π˜€π˜π—΄π—²π—Ίπ—Άπ˜€π˜.𝗻𝗹.Β Kies voor β€˜Noord-Brabant’ en vervolgens voor β€˜Deurne’ en β€˜Sint Willibrorduskerk Deurne’.

←Terug naar overzicht

Heel hartelijk dank aan alle sponsoren die 'Deurne Kleurt Oranje' mogelijk maken!