Sluit

Koningsnacht

GEWELDIGE ROYAL MUSIC NIGHT 2019

Het was weer een groot feest in Deurne op Koningsavond 26 april 2019. We hebben als Oranjevereniging Deurne weer alles uit de kast gehaald om er een geweldige avond en dag van te maken.

Dit jaar was de achtste editie van The Royal Music Night die één keer per twee jaar plaats vindt. In het voorprogramma zetten Sem Rooijakkers, Nicci Nova, Fuse, Twan Dirks en Vera Keijsers meteen de toon met presentator Tim van der Weerden. Daarna opende de Koninklijke Harmonie Deurne de avond met een prachtige introductie van Beethoven’s 5th. Bart van Lierop en Joost Manders warmden het publiek op met Iedereen is van de Wereld, waarna Marloes Kooter en Bart samen Rosanna vertolkten. Met zichtbaar veel plezier bracht Robert Philippi twee nummers van Bruce Springsteen: Born in the USA en Dancing in the dark. Marloes rockte samen met LG Dans het dak eraf met Blame it on the boogie. Joost Manders liet het publiek België meezingen.

FRANS DUIJTS EN TRIJNTJE OOSTERHUIS ONDER DE INDRUK

Frans Duijts en Trijntje Oosterhuis waren onder de indruk van het geweldige KHD-orkest onder leiding van Martien Maas en de mooie setting in het centrum van Deurne. Frans bracht nummers als: Lieveling, Stamcafé, de Vlieger, Vijf in de Klok, Suspicious Minds, Zij geloof in mij en Jij denkt maar dat je alles mag.

Davy Denkers vertoonde als een ware kunstenaar zijn kunsten met zijn show Fro-Fro & The Funcksters. Marloes liet het publiek voelen wat Liefde is en gaf samen met Patrick Bijsterveld een geweldige vertolking van Purple Rain. De Vlierdense Bruce Springsteen, Robert, zong uit volle borst Born to Run.

GENIETEN MET TRIJNTJE

Trijntje genoot zichtbaar van het publiek dat in grote getalen naar de Markt in Deurne was gekomen. Ze vertelde over haar 25-jarig jubileum dat ze onlangs vierde en haar nummers For once in my Life, Somebody else’s lover, See you as I do, Vlieg met me mee, De Zee, Something inside so Strong en Signed-Sealed-Delivered vielen bij het publiek goed in de smaak. Trijntje complimenteerde The Vocalettes met hun kundige achtergrondzang.

GROTE LOKALE TALENTEN

Omdat Frans en Trijntje beiden nog andere optredens hadden, maakte de lokale talenten de avond af. En dat deden ze met veel succes: Davy Denkers gaf met zijn Funksters een hip hop show en Bart nodigde het publiek uit voor Een Kopje Koffie. Met zijn mondharmonie gaf Bart een geweldige vertolking van de Piano Man. Babz Verhoeven van The Vocalettes zong met Joost Manders het fraaie nummer Zonder Jou, waarna Joost een prachtige Rob de Nijstebrij opvoerde. Joost en Bart maakte het publiek gek met de DoeMaar Medley, waarna Bart het publiek verder opzweepte met Leef. Marloes ging uit haar dak met Somebody to Love. Voorzitter van de Oranjevereniging Jan van den Heuvel complimenteerde iedereen in zijn nawoordje: “Kunnen wij een feestje bouwen in Deurne of niet? We hebben heel veel talent in Deurne en een geweldig publiek!”. Na de toegift We are the Champions ging het feest nog door in de horeca van Deurne.

VOORPROGRAMMA

Sem Rooijakkers, Twan Dirks & Vera Keijsers, NICCI NOVA en Fuse speelden op 26 april in het voorprogramma van The Royal Music Night op de Markt in Deurne. Traditiegetrouw treden er op Koningsnacht voorafgaand aan het hoofdprogramma lokale talenten op.

Zeker geen onbekenden

De lokale talenten uit het voorprogramma zijn zeker geen onbekenden in Deurne en omgeving. Sem Rooijakkers speelde al twee keer op FriDMGlive, was te zien bij The Voice Of Holland en is bekend als zangeres van de band Black Cadillac. Twan Dirks en Vera Keijsers hebben een gemeenschappelijke liefde: het spelen van toetsen. Met verschillende projecten en solo hebben ze beiden al veel zalen platgespeeld. Nu bundelen zij hun krachten. NICCI NOVA (Nicole van Hoof) studeert aan de Rockacademie en liet al regelmatig in opTIMaal op DMG radio horen wat zij in huis heeft. Fuse (band rondom Nina & Nina) maakte veel indruk op FriDMGlive 2018

HET MUZIEKEVENEMENT VAN DEURNE EN OMSTREKEN

Foto’s van Koningsnacht 2019 zijn via onderstaande links te bekijken of gewoon via onze Facebookpagina – Roos Knijnenburg – Mieke Kanters – Martien van Dam

WAT JE MOET WETEN:

WANNEER
De Grote editie van The Royal Music Night is op vrijdagavond 26 april 2019.

LOCATIE / TIJD
De volgende editie van The Royal Music Night vindt plaats op 26 april 2021 op de Markt in Deurne, aanvang 20.30 uur.

TOEGANG
De toegang is gratis!

ARTIESTEN 2019

THE VOCALETTES :
Babz Verhoeven, Josien Obers, Marloes Kooter en Inge van Asseldonk.

MARLOES KOOTER ROBERT PHILIPPI

BART VAN LIEROP DAVY DENKERS

JOOST MANDERS LG DANS & YOGA

TRIJNTJE OOSTERHUIS & FRANS DUIJTS

KONINKLIJKE HARMONIE DEURNE (KHD)
O.L.V. MARTIN MAAS