Deurne kleurt weer oranje in 2022!

Na twee bewogen jaren, gaat het dit jaar dan eindelijk weer gebeuren. De organisatie van de Oranjevereniging Deurne heeft in een paar maanden tijd alles op alles gezet. Het is gelukt, dit jaar zal Deurne weer flink oranje kleuren op 26 april tijdens de Koningsnacht als 27 april op Koningsdag!

 

Koningsnacht met Oranje Markt Festijn

Dit jaar is er geen Royal Music Night: het evenement vindt namelijk 1x per twee jaar plaats, dus in 2023 weer. Maar niet getreurd: de Gezamenlijke Horeca Deurne heeft gezorgd voor een spetterende programma tijdens de Koningsnacht op 26 april 2022. Vanaf 19.00 uur zal het ‘Oranje Markt Festijn’ plaatsvinden met diverse artiesten en DJ’s zoals: Durgedraaid Feestteam, Lux n Flex, Brocco en Daan Peeters. De toegang is gratis.

 

Slingermarkt

De Koningsdag in Deurne staat bekend om zijn sfeervolle slingermarkt die door de winkelstraten loopt. Ook dit jaar zal deze slingermarkt weer groot aanwezig zijn tussen 13.00-17.00u. Kinderen kunnen zich via de basisschool aanmelden voor een gratis marktkraam. Heb je nog géén kraam en wil je toch je spulletjes verkopen? Meld je dan snel HIER aan.

 

Verenigingen kunnen zich promoten

Tijdens deze slingermarkt bieden we ook voor verenigingen weer de mogelijkheid om zichzelf te promoten. We stellen voor niet-commerciële verenigingen een gratis kraam beschikbaar. Geïnteresseerd maar nog geen kraam? Je hebt nog tot 12 april om je vereniging aan te melden via marktkraam@deurnekleurtoranje.nl

←Terug naar overzicht

Heel hartelijk dank aan alle sponsoren die 'Deurne Kleurt Oranje' mogelijk maken!