KONINGSNACHT

 

 

The Royal Music Night 2018 - Uitverkocht! 

Ieder jaar tijdens Koningsnacht wordt in Deurne een uniek Proms-concert georganiseerd namelijk 'The Royal Music Night'. Dit evenement kent twee edities, een groot evenement dat gehouden wordt op de Markt en een wat kleinere editie, speciaal voor 55-plussers, die wordt georganiseerd bij Cultuurcentrum Martien van Doorne. In 2017 vond de grote editie van The Royal Music Night plaats.

Dit jaar vond op donderdagavond 26 april 2018 de kleine editie plaats vinden in het Cultuurcentrum van Deurne. Koninklijke Harmonie Deurne gaf hier met diverse lokale en regionale muzikale gasten een geweldige voorstelling waar moderne en klassieke muziek elkaar ontmoetten. Het was weer een waar spektakel! 

26 APRIL 2017, markt deurne

Op woensdag 26 april 2017 vond de grote editie van The Royal Music Night plaats. De Markt in Deurne werd dit jaar oranje gekleurd met een geweldig muziekspektakel. O'G3NE (die twee weken later op het Eurovisie Songfestival 2017 11e werden), Romy Monteiro (bekend van de musical 'The Bodyguard') en Laura van den Elzen (2e plaats met Deutschland sucht den Superstar) waren de hoofdartiesten van deze schitterende avond. Samen met een groot aantal lokale artiesten, een speciaal combo, backing vocals, Davy Denkers en KHD werd er op een gigantisch podium met ruim 100 muzikanten een spectaculaire muziekshow neergezet. Ook dit jaar was The Royal Music Night weer een gratis event voor jong en oud. 

Het muziekevenement van deurne en omstreken 

Foto's van Koningsnacht 2017 zijn via onderstaande links te bekijken of gewoon via onze Facebook pagina. - Roos Knijnenburg - Martien van Dam - John van Lierop - Mieke Kanters

PRAKTISCHE INFO

WANNEER

De kleine editie van The Royal Music Night vond plaats op donderdagavond 26 april 2018. 

 

 

 

Locatie / Tijd

Deze editie vond plaats in de Rabozaal bij Cultuurcentrum Martien van Doorne. 

 

 

 

TICKETS

Entreebedrag voor dit evenement: €3,50 inclusief kop koffie/thee bij binnenkomst en een consumptie na de voorstelling.

 

ARTIESTEN

THE VOCALETTES

The Vocalettes bestaan uit Babz Verhoeven, Josien Obers, Marloes Kooter en Inge van Asseldonk. Zij hebben veel podiumervaring in diverse stijlen.

Tijdens de grote editie van de Royal Music Night stonden zij op het podium als Backing Vocals, maar deze keer stonden zij in de spotlights van het CCD!

MARIEKE KANTERS

Marieke Kanters is de winnaar van 'Deurne’s Got Talent 2017'. Marieke is 12 jaar en zij bracht enkele prachtige nummers ten gehore onder begeleiding van de KHD en natuurlijk op haar akoestische gitaar!