KONINGSNACHT

 

 

Trijntje Oosterhuis en Frans Duijts komen naar Deurne!

We zijn superblij dat we dit jaar weer twee topartiesten mogen verwelkomen tijdens The Royal Music Night op vrijdag 26 april: Trijntje Oosterhuis en Frans Duijts komen naar Deurne!   

Trijntje brak door met de formatie Total Touch, was coach bij The Voice of Holland, vertegenwoordigde Nederland in 2015 bij het Songfestival en maakte deel uit van de Ladies of Soul. Sinds 2019 is ze jurylid bij het programma DanceSing. Frans Duijts begon zijn zangcarrière als André Hazes-imitator. Inmiddels heeft Duijts al een tiental hits in de Single Top 100 op zijn naam staan. In 2010 en 2015 was hij deelnemer aan het muzikale televisieprogramma De beste zangers van Nederland.

Naast Trijntje Oosterhuis en Frans Duijts zijn ook lokale en regionale talenten van de partij. Onder andere de Vlierdense Bruce Springsteen (Robert Philippi), Marloes Kooter en The Vocalettes. Samen met de Koninklijke Harmonie Deurne en een speciaal samengesteld combo, gaan zij er een geweldige avond van maken. De muzikale leiding is in handen van dirigent Martien Maas.

RMN van 26 APRIL 2017

Op woensdag 26 april 2017 vond de grote editie van The Royal Music Night plaats. De Markt in Deurne werd dat jaar oranje gekleurd met dit geweldig muziekspektakel. O'G3NE (die twee weken later op het Eurovisie Songfestival 2017 11e werden), Romy Monteiro (bekend van de musical 'The Bodyguard') en Laura van den Elzen (2e plaats met Deutschland sucht den Superstar) waren de hoofdartiesten van deze schitterende avond. Samen met een groot aantal lokale artiesten, een speciaal combo, backing vocals, Davy Denkers en KHD werd er op een gigantisch podium met ruim 100 muzikanten een spectaculaire muziekshow neergezet. Ook dit jaar was The Royal Music Night weer een gratis event voor jong en oud. 

Het muziekevenement van deurne en omstreken 

Foto's van Koningsnacht 2017 zijn via onderstaande links te bekijken of gewoon via onze Facebook pagina. - Roos Knijnenburg - Martien van Dam - John van Lierop - Mieke Kanters

PRAKTISCHE INFO

WANNEER

De kleine editie van The Royal Music Night vond plaats op donderdagavond 26 april 2018. 

 

 

 

Locatie / Tijd

Deze editie vond plaats in de Rabozaal bij Cultuurcentrum Martien van Doorne. 

 

 

 

TICKETS

Entreebedrag voor dit evenement: €3,50 inclusief kop koffie/thee bij binnenkomst en een consumptie na de voorstelling.

 

ARTIESTEN

THE VOCALETTES

The Vocalettes bestaan uit Babz Verhoeven, Josien Obers, Marloes Kooter en Inge van Asseldonk. Zij hebben veel podiumervaring in diverse stijlen.

Tijdens de grote editie van de Royal Music Night stonden zij op het podium als Backing Vocals, maar deze keer stonden zij in de spotlights van het CCD!

MARIEKE KANTERS

Marieke Kanters is de winnaar van 'Deurne’s Got Talent 2017'. Marieke is 12 jaar en zij bracht enkele prachtige nummers ten gehore onder begeleiding van de KHD en natuurlijk op haar akoestische gitaar!