KONINGSNACHT

 

 

editie 26 april 2019:

Trijntje Oosterhuis en Frans Duijts komen naar Deurne!

We zijn superblij dat we dit jaar weer twee topartiesten mogen verwelkomen tijdens The Royal Music Night op vrijdag 26 april: Trijntje Oosterhuis en Frans Duijts komen naar Deurne!   

Trijntje brak door met de formatie Total Touch, was coach bij The Voice of Holland, vertegenwoordigde Nederland in 2015 bij het Songfestival en maakte deel uit van de Ladies of Soul. Sinds 2019 is ze jurylid bij het programma DanceSing. Frans Duijts begon zijn zangcarrière als André Hazes-imitator. Inmiddels heeft Duijts al een tiental hits in de Single Top 100 op zijn naam staan. In 2010 en 2015 was hij deelnemer aan het muzikale televisieprogramma De beste zangers van Nederland.

Naast Trijntje Oosterhuis en Frans Duijts zijn ook lokale en regionale talenten van de partij. Onder andere de Vlierdense Bruce Springsteen (Robert Philippi), Marloes Kooter en The Vocalettes, Bart van Lierop, Davy Denkers, Joost Manders, LG Dans & Yoga. Samen met de Koninklijke Harmonie Deurne en een speciaal samengesteld combo, gaan zij er een geweldige avond van maken. De muzikale leiding is in handen van dirigent Martien Maas.

VOORPROGRAMMA

Sem Rooijakkers, Twan Dirks & Vera Keijsers, NICCI NOVA en Fuse spelen op 26 april in het voorprogramma van The Royal Music Night op de Markt in Deurne. Traditiegetrouw treden er op Koningsnacht voorafgaand aan het hoofdprogramma lokale talenten op.

Zeker geen onbekenden

De lokale talenten uit het voorprogramma zijn zeker geen onbekenden in Deurne en omgeving. Sem Rooijakkers speelde al twee keer op FriDMGlive, was te zien bij The Voice Of Holland en is bekend als zangeres van de band Black Cadillac. Twan Dirks en Vera Keijsers hebben een gemeenschappelijke liefde: het spelen van toetsen. Met verschillende projecten en solo hebben ze beiden al veel zalen platgespeeld. Nu bundelen zij hun krachten. NICCI NOVA (Nicole van Hoof) studeert aan de Rockacademie en liet al regelmatig in opTIMaal op DMG radio horen wat zij in huis heeft. Fuse (band rondom Nina & Nina)  maakte veel indruk op FriDMGlive 2018

Het muziekevenement van deurne en omstreken 

Foto's van Koningsnacht 2017 zijn via onderstaande links te bekijken of gewoon via onze Facebook pagina. - Roos Knijnenburg - Martien van Dam - John van Lierop - Mieke Kanters

Wat je moet weten:

WANNEER

De Grote editie van The Royal Music Night is op vrijdagavond 26 april 2019. 

 

 

 

Locatie / Tijd

Deze editie vindt plaats op de Markt in Deurne, aanvang 20.30 uur. 

 

 

 

TOEGANG

De toegang is gratis!

 

ARTIESTEN 2019

THE VOCALETTES :

Babz Verhoeven, Josien Obers, Marloes Kooter en Inge van Asseldonk. 

 
MARLOES KOOTER              ROBERT PHILIPPI
 
Bart van Lierop                Davy Denkers
 
Joost Manders                 LG Dans & Yoga

 

TRIJNTJE OOSTERHUIS   &    FRANS DUIJTS
 

Koninklijke Harmonie Deurne (KHD)
o.l.v. Martin Maas