Er komt weer een Royal Music Night!

Eindelijk is het weer zover! Er komt in 2023 weer een echte Royal Music Night in Deurne op de Markt! Met dit jaar Tim Akkerman en Jennie Lena!

Tim Akkerman werd bekend met de band Di-rect. De band behaalde een aantal top-10 hits in Nederland en hitparadenoteringen in het buitenland. In 2009 stopte de band en ging Tim Akkerman solo verder. Hij toerde ook in het theater en sinds 2019 speelt hij met zijn band The Ivy League. Nu komt hij naar Deurne als solo artiest!

In 2015 maakte Jennie Lena indruk met haar auditie bij The Voice of Holland. Ze werd begeleid door coach Anouk en behoorde bij de laatste vier finalisten. Ze ontwikkelde haar eigen muzikale stijl en ging naar het buitenland voor shows. Op 26 april is ze bij ons te gast!

Naast Tim Akkerman en Jennie Lena zijn ook lokale en regionale talenten van de partij. Met de Koninklijke Harmonie Deurne, een speciaal samengesteld combo en de Vocalettes gaan we er samen een geweldige avond van maken. De muzikale leiding is in handen van dirigent Martien Maas.

Fotocredits: instagramaccount Tim Akkerman – foto In Prent / website Jennie Lena

26 april 2022 Toegang gratis!
Tim Akkerman
Jennie Lena
KHD

Tim Akkerman

Jennie Lena

KHD

Terugblik Royal Music Night 2019

Het is alweer even geleden, maar op 26 april 2019 was het een groot feest in Deurne op Koningsavond. We hebben als Oranjevereniging Deurne weer alles uit de kast gehaald om er een geweldige avond en dag van te maken.

Dit jaar was de achtste editie van The Royal Music Night die één keer per twee jaar plaats vindt. In het voorprogramma zetten Sem Rooijakkers, Nicci Nova, Fuse, Twan Dirks en Vera Keijsers meteen de toon met presentator Tim van der Weerden. Daarna opende de Koninklijke Harmonie Deurne de avond met een prachtige introductie van Beethoven’s 5th. Bart van Lierop en Joost Manders warmden het publiek op met Iedereen is van de Wereld, waarna Marloes Kooter en Bart samen Rosanna vertolkten. Met zichtbaar veel plezier bracht Robert Philippi twee nummers van Bruce Springsteen: Born in the USA en Dancing in the dark. Marloes rockte samen met LG Dans het dak eraf met Blame it on the boogie. Joost Manders liet het publiek België meezingen.

Terugblik: Frans en Trijntje

Frans Duijts en Trijntje Oosterhuis waren onder de indruk van het geweldige KHD-orkest onder leiding van Martien Maas en de mooie setting in het centrum van Deurne. Frans bracht nummers als: Lieveling, Stamcafé, de Vlieger, Vijf in de Klok, Suspicious Minds, Zij geloof in mij en Jij denkt maar dat je alles mag.

Davy Denkers vertoonde als een ware kunstenaar zijn kunsten met zijn show Fro-Fro & The Funcksters. Marloes liet het publiek voelen wat Liefde is en gaf samen met Patrick Bijsterveld een geweldige vertolking van Purple Rain. De Vlierdense Bruce Springsteen, Robert, zong uit volle borst Born to Run.

Genieten met Trijntje

Trijntje genoot zichtbaar van het publiek dat in grote getalen naar de Markt in Deurne was gekomen. Ze vertelde over haar 25-jarig jubileum dat ze onlangs vierde en haar nummers For once in my Life, Somebody else’s lover, See you as I do, Vlieg met me mee, De Zee, Something inside so Strong en Signed-Sealed-Delivered vielen bij het publiek goed in de smaak. Trijntje complimenteerde The Vocalettes met hun kundige achtergrondzang.

Grote lokale talenten

Ook onze lokale talenten waren er natuurlijk bij! Davy Denkers gaf met zijn Funksters een hip hop show en Bart nodigde het publiek uit voor Een Kopje Koffie. Met zijn mondharmonie gaf Bart een geweldige vertolking van de Piano Man. Babz Verhoeven van The Vocalettes zong met Joost Manders het fraaie nummer Zonder Jou, waarna Joost een prachtige Rob de Nijstebrij opvoerde. Joost en Bart maakte het publiek gek met de DoeMaar Medley, waarna Bart het publiek verder opzweepte met Leef. Marloes ging uit haar dak met Somebody to Love. Voorzitter van de Oranjevereniging Jan van den Heuvel complimenteerde iedereen in zijn nawoordje: “Kunnen wij een feestje bouwen in Deurne of niet? We hebben heel veel talent in Deurne en een geweldig publiek!”. Na de toegift We are the Champions ging het feest nog door in de horeca van Deurne.

Heel hartelijk dank aan alle sponsoren die 'Deurne Kleurt Oranje' mogelijk maken!