Er was weer een Royal Music Night!

Eindelijk was het weer zover! Een echte Royal Music Night in Deurne op de Markt! Met dit jaar Tim Akkerman en Jennie Lena!

Tim Akkerman werd bekend met de band Di-rect. De band behaalde een aantal top-10 hits in Nederland en hitparadenoteringen in het buitenland. In 2009 stopte de band en ging Tim Akkerman solo verder. Hij toerde ook in het theater en sinds 2019 speelt hij met zijn band The Ivy League. Nu was hij naar Deurne als solo artiest!

In 2015 maakte Jennie Lena indruk met haar auditie bij The Voice of Holland. Ze werd begeleid door coach Anouk en behoorde bij de laatste vier finalisten. Ze ontwikkelde haar eigen muzikale stijl en ging naar het buitenland voor shows. Op 26 april was ze bij ons te gast!

Naast Tim Akkerman en Jennie Lena waren ook lokale en regionale talenten van de partij. De Koninklijke Harmonie Deurne, een speciaal samengesteld combo, Davy Denkers en team, Stanny Janssen, Angie Flaire, Bart van Lierop, Angela de Wit en de Vocalettes maakten er samen een geweldige avond van! De muzikale leiding was in handen van dirigent Martien Maas.

Bekijk hier alle foto’s van Roos Knijnenburg, Martin Janssen en Martien van Dam.
Fotocredits: Roos Knijnenburg, Martin Janssen en Martien van Dam

26 april 2023 Toegang gratis!
Tim Akkerman
Jennie Lena
KHD

Tim Akkerman

Jennie Lena

KHD

Terugblik Royal Music Night 2023

Het was alweer vier jaar geleden, maar afgelopen Koningsnacht waren we terug! Met één groot feest in Deurne op de Markt. We hebben als Oranjevereniging Deurne weer alles uit de kast gehaald om er een geweldige avond van te maken.

Fantastisch talent van eigen bodem

Om stipt 21.30u opende de Koninklijke Harmonie Deurne de avond na een countdown die luidkeels door het publiek werd afgeteld. De uit Deurne afkomstige Stanny Janssen zette meteen de toon met zijn vertolking van ‘Save the last dance for me’. Inge van Asseldonk, ook bekend als Angie Flare, zorgde voor kippenvel met het nummer ‘Euphoria’. De zingende leraar Bart van Lierop, ook uit Deurne, warmde het publiek verder op met het nummer ‘Les lacs du Connemara’. Zangeres Angela de Wit uit Vlierden liet horen dat ze geweldig kan zingen; van het ‘Door de Wind’ van Miss Montreal tot ‘Proud Mary’ van Tina Turner.

Dansers in de lucht

Er was meer talent van eigen bodem: want zonder Koninklijke Harmonie Deurne (KHD), een eigen combo en The Vocalettes is er geen Royal Music Night mogelijk. Zij begeleidden op topniveau de artiesten de hele avond bij alle nummers. En ook Davy Denkers is met zijn crew van B-Trained niet weg te denken: met enorme energie en dansers in de lucht maakten zij de show compleet.

Tim Akkerman en Jennie Lena

Tim Akkerman en Jennie Lena waren zichtbaar onder de indruk van de mooie setting in Deurne en het geweldige KHD-orkest onder muzikale leiding van Martien Maas. Tim speelde op zijn gitaar en zong de sterren van de hemel met nummers als ‘Dancing in the dark’, ‘Live and let die’ en ‘Radar love’. Jennie Lena zorgde voor de swing met een geweldige vertolking van een Jackson 5 medley en lied haar prachtige stem horen met de nummers ‘Somebody to love’ en ‘Think’.

Stanny en Bart 

De lokale artiesten Stanny Janssen en Bart van Lierop brachten de avond naar een volgend hoogtepunt door het nummer ‘Zwemmen in Bacardi Lemon’ en ‘Kali’. Angela zette dit voort met ‘River deep mountain high’. De toegift met ‘Angels’ van Robby Williams, gezongen door Bart van Lierop en alle artiesten op het podium, werd meegezongen door heel de Markt. “Kippenvel”, zegt een bezoeker.

Heel hartelijk dank aan alle sponsoren die 'Deurne Kleurt Oranje' mogelijk maken!